Over Studio Bims en Boems

Studio Bims en Boems is een plek waar kunstzinnigheid en creativiteit samenkomt.

Onder het credo: “Maak de keuze niet te kiezen” organiseert en initieert Studio Bims en Boems kunstzinnige, creatieve of culinaire bijeenkomsten.

Even voorstellen
Nathalie en Tjalliëlle zijn de drijvende krachten achter Studio Bims en Boems. In 2014 is de studio bedacht en de website opgericht. De studio betekent meer een samenwerking of samensmelting van creatieve ideeën dan een fysieke plek waar je bijvoorbeeld “enkel” een kookworkshop kan doen.

Het idee
In de zuidfranse zomer van 2017 is het idee ontstaan om te beginnen met een foodtruck. Zowel Nathalie als Tjalliëlle hebben een bijna oneindige culinaire creativiteit en kunnen de mooiste (het oog wil ook wat) maar vooral lekkerste gerechten maken. Het idee is om de Bims en Boems variant van de pain bagnat te gaan verkopen. Letterlijk “gezwommen” brood met mediterraanse ingrediënten en vinaigrette. Alleen, Bims en Boems zou Bims en Boems niet zijn als daar toch nog wat specifieke frans authentieke ingrediënten bij kunnen als aubergines met Provençaalse kruiden.

Kijk verder onder “foodtruck” voor verdere info en de eerste voorbereidingen proeven voor de franse Foodtruck.